Artur Piotrowicz

O mnie

Artur Piotrowicz

ur. 09.01.1977r.
wzrost: 185cm waga: 82kg biodra: 101cm pas: 92cm klatka: 97cm rozmiar obuwia:45 odzież: M/L kołnierzyk:40

Cześć. Tak. Od paru ładnych lat jestem aktorem. Właściwie to wciąż się nim staje nabywając z każdą rolą doświadczenia i nowych umiejętności. Od pierwszego planu na który trafiłem kocham proces tworzenia postaci, jej świata i oddawania widzom emocji. Z pewnością ułatwia mi to praca konferansjera, którą wykonuję już bardzo długo, a która również jest pewnego rodzaju budowaniem relacji z publicznością.

Jak każdy chyba w tym zawodzie kocham role trudne, niejednoznaczne, wymagające dobrego zrozumienia postaci. Wtedy niezależnie czy jest to rola komediowa czy dramatyczna zmusza Cię to do ciągłej uwagi, pewnego napięcia. Uwielbiam to. Zawsze możecie liczyć na moje pełne zaangażowanie, profesjonalne przygotowanie i dobrą współpracę.

Prywatnie jestem ojcem dwóch córek oraz mężem najwspanialszej kobiety Ramony. To one są moją inspiracją, motywatorem i sensem życia. Jestem wielbicielem muzyki Funky oraz interesuję się historią wywiadu gospodarczego. Ostatnio zgłębiam również kuluary życia w Starożytnym Rzymie.

Zapraszam do współpracy.
Artur

CV

Filmografia

FILMY

2011  8 w POZIOMIE  Mikołaj (bandyta)
2020  EROTICA 2022  Myśliwy
2021  MARTWE NIEBO (w produkcji)  Mirosław – ojciec Igi

SERIALE

2019 LOMBARD Nachalny sprzedawca perfum
2019 POLICJANTKI I POLICJANCI Agent ABW
2019 ŚLAD Policjant
2019 SPRAWIEDLIWI WYDZIAŁ KRYMINALNY Streetworker
2019 19 + Kupiec
2020 PIERWSZA MIŁOŚĆ Celnik
2020 BARWY SZCZĘŚCIA Lekarz
2020 WOJENNE DZIEWCZYNY Kelner
2020-2022 ŚWIĘTY (obsada stała) Kawaler Smutny
2020 LOMBARD Skazaniec
2021 NA DOBRE I NA ZŁE Kierownik sali
2021 LAB Wojtkowiak
2021 GLINIARZE Biznesmen-Gangster
2021 KOWALSCY kontra KOWALSCY Dzielnicowy Andrzej
2021 NA SYGNALE Policjant
2021 48 GODZIN Ojciec zaginionej

Kontakt

Artur Piotrowicz

Realizacja strony: Adrian Major